Veelgestelde vragen

 

Locatie

De foto’s en video’s op deze website zijn gemaakt in de Werkspoorfabriek in Utrecht. Deze locatie is geschikt om de Curve livestudio te realiseren.
Livestream

De studio stelt standaard 4 grote videoschermen ter beschikking en hierop kun je je eigen dynamische content tonen tijdens een uitzending. De schermen worden vanuit de centrale regie aangestuurd. Je kunt hiervoor de volgende resoluties aanhouden:

  • Curved Led Hoofdscherm: 3456×576 pixels
  • Led Banners links & rechts: 384×768 pixels
  • Presentatiescherm op statief: 1920×1080 pixels

Bestaande content die je niet in bovenstaande resolutie hebt kunnen we passend maken. Hiervoor is het handig om wel een achtergrond(verloop)kleur code aan te leveren of neutrale achtergrond afbeelding in bovenstaande resolutie die we achter de presentatie of video kunnen plaatsen.

Je kunt video content aanleveren in mp4 formaat en afbeeldingen in png formaat. Powerpoints, keynotes en PDF’s zijn ook mogelijk.

De schermen sturen we technisch aan met een 4K signaal.
Indien je het maximale uit de schermen wil halen kun je ons scherm-sjabloon gebruiken om een custom 4K video of afbeelding te maken die dan alle schermen tegelijk van jouw aangepaste content kan voorzien. Je kunt dit sjabloon hier downloaden.

We kunnen naar openbare platformen zoals Youtube streamen, maar een private stream-server is ook mogelijk.

Er zijn drie standaard opstellingen: de sprekerstafel, de presentatieplek en het podium. Er kunnen combinaties van deze plekken gebruikt worden.

Dat kan! We kunnen de studiovloer indelen naar uw wens.