Livestream

Onze crew heeft ruime ervaring met het maken van multimediale producties voor zowel livestream, televisie, festivals en evenementen.

Pre-productie

Pre-productie

U heeft waarschijnlijk zelf al een idee wat voor uitzending u wil gaan maken. Onze producer gaat samen met u meedenken over het functioneel gebruik van de audiovisuele middelen die Curve Livestudio te bieden heeft. Denk daarbij aan het gebruik van de curved-ledwall, de opstelling van de camera’s, de vormgeving, het functioneel gebruik van de ruimte en het decor.

Productie

Onze crew gaat uw uitzending produceren. Zij dragen zorg voor de regie, licht, geluid en de schermen. Camerastandpunten worden bepaald,  videoverbindingen worden getest met gasten die inbellen, er vinden soundchecks plaats en we repeteren met de sprekers. We kunnen naar alle openbare platformen of naar een private stream-server streamen, zodat u uw uitzending kunt beschermen met een wachtwoord.

Productie
Live

Live

Onze opnameleider zorgt dat de sprekers en presentatoren op de studiovloer precies weten waar ze aan toe zijn. Hij geeft cue’s, staat in contact met de regie en begeleidt u en uw sprekers door de uitzending heen. Ze maken daarbij gebruik van de hoogste kwaliteit videoregistratie apparatuur. Zorgen dat u in beeld bent is voor ons pas het begin. Wij willen dat uw inhoud op een fijne manier te volgen is en dat de aandacht van uw kijkers wordt vastgehouden. Dit doen we door op creatieve manieren uw videoverbindingen, video-instarts, logo’s en vormgeving aan de kijkers te presenteren.

Interactie

Om interactie met uw kijkers te creëren zijn we ingericht op het integreren van alle soorten interactieplatformen in de uitzending. Of u nu een poll wil uitzetten, naar vragen in de chatbox wil kijken of mensen live in de uitzending wil laten deelnemen middels een videoverbinding.

Interactie

Opname

Na afloop krijgt u de opname van uw uitzending via een download link toegestuurd.